Verhuizingen Maastricht en omstreken


Interne bedrijfsverhuizing

Wij helpen u graag met het verhuizen naar een nieuw pand. Maar een interne verhuizing naar een andere afdeling of vleugel van het gebouw kan ook al heel wat voeten in aarde hebben. De spullen moeten tijdig ingepakt worden in dozen. De locatie waarheen verhuisd wordt moet beschikbaar zijn. Daarnaast willen wij u erop attenderen dat ook de communicatie naar klanten, relaties en collega’s niet vergeten dient te worden!


Externe bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing heeft meer omhanden dan een woning verhuizing. Veel partijen zijn betrokken en in de afstemming zal er serieus rekening gehouden moeten worden met afspraken die gemaakt zijn over beschikbaarheid van het nieuwe bedrijfspand en het omschakelen van telefoon, internet en andere middelen. Niet alles kan op twee plaatsen beschikbaar blijven terwijl vaak niet iedereen ineens kan verhuizen. Een goed verhuisplan is daarom geen overbodige luxe. We voeren niet alleen de verhuizing uit, maar helpen u ook graag met uw plan, de voorbereiding, de communicatie en de nasleep. Eenmaal verhuisd zal ook de oude omgeving netjes opgeruimd en achtergelaten moeten worden. Ook dat werk nemen we graag aan.


Woning verhuizing

Omdat het verhuizen van een woning niet altijd zelf lukt of omdat de voorwaarden dusdanig zijn dat u hulp nodig heeft, kunt u hulp inroepen van Lenaerts Ontruimingen en Services. We bereiden de verhuizing graag met u voor. Wat moet worden gedemonteerd, ingepakt en wat moet worden verwijderd? De planning tot aan elk detail, indien gewenst, pakken we voor u op. Vraag naar de verhuis checklist en een offerte!

En eenmaal verhuisd maken we uw oude huis graag nog in orde voor de volgende bewoning.

We verhuizen u graag in Maastricht of van Maastricht naar elders. Komt u in Maastricht wonen, ook dan verhuizen wij u graag.


Huis voldoen aan de normen
van de bouwvereniging

Iedere bouwvereniging heeft wel een eisenpakket waaraan een oplevering moet voldoen. We nemen de lijst graag van u aan om uw woning in orde te maken. We halen de spijkers, schroeven uit wanden en plafonds. We dichten de gaten vakkundig en netjes af. Ook de vloerbedekking halen we weg indien nodig. Beschadigingen nemen we onder handen.

Bouwvereningen in Maastricht, Heerlen, Sittard of andere plekken in Limburg,  bel of mail ons voor een offerte!